ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει επιστροφής του προϊόντος, μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία εκτιμώμενης παραλαβής, χωρίς καμία επιβάρυνση , με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα έπεται από συνεννόηση με το τμήμα επιστροφών μας. Συγκεκριμένα η επιστροφή προς εμάς με την ένδειξη ‘Χρέωση Παραλήπτη’, με τις συνεργαζόμενες courier είναι δωρεάν και η αποστολή του νέου προϊόντος έχει επιβάρυνση 4 ευρώ.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΡΟΥΣ Η’ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων, μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών, από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής & θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Σε περίπτωση αλλαγής αρχικής παραγγελίας, οι 14 ημέρες μετρούν από την ημέρα της πρώτης(1) παραγγελίας.

 

Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων, θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής, ενώ θα του επιστρέφεται το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά του προϊόντος. Εάν πραγματοποιήσετε επιστροφή με την ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα & την ένδειξη “Χρέωση Παραλήπτη”, θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής σας 4ευρώ. Σε περίπτωση που το προϊόν ειναι ελλατωματικό επιστρέφεται στον πελάτη ολόκληρο το ποσό που έχει πληρώσει και αντιστοιχεί στην αγορά του προϊόντος και στα έξοδα αποστολής.

 

O πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά στα νούμερα 28310-29226 είτε αποστέλλοντας email στο info@gtoys.gr. (Θα πρέπει να γνωστοποιήσει τον κωδικό παραγγελίας).

Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 4ευρώ. Σε περίπτωση διαφοράς τιμής ενδέχεται να υπάρξει & κόστος αντικαταβολής

Οι αλλαγές γίνονται με το ποσοστό έκπτωσης της αρχικής παραγγελίας.

 

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι :

Τζανέ μπουνιαλή 4

Ρέθυμνο Κρήτης, 74100

Κατάστημα Παιχνιδιών-εποχιακών ειδών “Gtoys”

Τηλ. 28310-29226

Για όλες τις επιστροφές είναι απαραίτητο να προηγηθεί επικοινωνία και στο δέμα σας να συμπεριλαμβάνεται & η απόδειξη του προϊόντος.

Μετά το πέρας των 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων & χρημάτων.

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα και να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα . Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά.

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης εντός 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών. Ωστόσο, το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο πελάτης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, θα γίνει επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής.

Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Main Menu