Πως γίνεται η αποστολή

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών, ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα-Πόρτα είτε μέσω της ACS. Για τα πιο ογκώδη προϊόντα η αποστολή γίνεται μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών.Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. H παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων, γίνεται εντός 72 ωρών σε όλη τη χερσαία Ελλάδα και έως 96 ωρών σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς.

Έξοδα αποστολής

Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 49.99€ με ΦΠΑ και κάτω των 3 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 3€ με ΦΠΑ. Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 49.99€ με ΦΠΑ και κάτω των 3 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες βάρους 3 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής.

Παραλαβή από το κατάστημα

Παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα μας επί της οδού Τζανέ Μπουνιαλή 4 Ρέθυμνο. Με την επιλογή παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα, ο πελάτης θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά (μέσω e-mail) ή/και τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει,  από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών προκειμένου να προσέλθει για την παραλαβή της παραγγελίας. Ο χρόνος παραλαβής από το κατάστημα μας κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Χρόνοι Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία & την ημέρα της παραγγελίας. Το κατάστημά μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

Main Menu